zaterdag 20 mei.

Hallo lieve allemaal,

We hebben dit weekend een auto gehuurd, zodat we de hort op konden. Het plan was om érgens aan het strand te gaan eten…. Dus met gevaar voor eigen leven ons gemengd in het verkeer, waar ze links en rechts langs je heen scheren, links voorrang heeft, maar ook niet altijd, je op een hoofdweg ineens rechts een klein zandpaadje in kan duiken met zulke diepe gaten dat je het idee hebt dat je de onderkant van de auto verliest…. Je een hartverzakking krijgt als er één van rechts komt en je je steeds net te laat bedenkt dat je toch wel voorrang hebt…. toen de brug van 84 meter hoogte over, vlakbij de haven van Willemstad…. whaaaaaa….. recht vooruit kijken ik heb HOOGTEVREEEEEESSS!!!! Help! Na wat sightseeing kwamen we erachter dat we een rondje gereden hadden en bedachten we dat Mambo Beach niet te overtreffen is…. en heerlijk gegeten weer vlak aan het water met een cocktail van de barman na…. (gelukkig konden we rollend terug naar het appartement…hik!).

Terug in het appartement ging Mees weer uit zichzelf zijn tanden poetsen met de electrische tandenborstel…. Bijzondere vooruitgang!

We zijn nog even het zwembad ingedoken…. met overvliegende vladderrat….

Mees heeft dit weekend vrij en zaterdagmiddag mochten wij ervaren hoe het is om met een dolfijn te zwemmen. We mochten zowel met Kanoa als met zijn vriendinnetje Chabbelita zwemmen. Een erg bijzondere ervaring…. bijna mystieke dieren en zó lief! Een ervaring om nooit meer te vergeten….(zie foto’s) Mees werd opgevangen door Irene… Anne mocht helaas vandaag niet meezwemmen omdat ze geen familie is. Komende woensdag mag zij (en dan maken wij foto’s van haar 🙂

In de middag zijn me naar Zanzibar Beach gereden. Liam heeft daar in zee “geflyboard”! Zo stoer! Hij had snel door hoe het moest! Heerlijk gezwommen daarna en gebarbecued! En zo langzaam richting bed… op de één of andere manier ben je hier veel eerder op de avond moe.

Fijne zondag!

watergevecht

Chabbelita kan onderwater bellen blazen….