Curacao dag 3

We hebben er zo naartoe geleefd samen. We hebben ons er samen zo op verheugd, maar helaas werd de vlucht van Bert, Liam, Roos en Ilse gecanceld. Ik heb er wel wat tranen om gelaten. Wat een domper! Ik had ze dit zó gegund en me erg verheugd op ons samenzijn hier. Het is niet anders… We wachten op eventuele adviezen. Er zijn erg veel Nederlanders hier. Ze hebben dus, als het erop aankomt, wel wat te repatriëren. Tot die tijd crossen Hanneke, Mees en ik het eiland over in een veel te grote auto, behoeven onze navigatiekunsten nog wel enige aandacht, maar uiteindelijk na wat sightseeing en her en der keren, komen we wel op de plaats van bestemming. Wij vrouwen kunnen dat!

Bert, Roos en Ilse zouden een deel van de luiers van Mees meenemen en we waren er bijna door, dus dat was de eerste uitdaging vanmorgen. Gelukkig bleek dat helemaal geen probleem. Ik had allemaal maar obstakels op de weg gezien… De apotheken hier hebben het zelf op voorraad.

Het weer sloeg om en de regen kwam met bakken uit de lucht. Na zo’n slechte nacht was het niet erg om even “thuis” te blijven.

In de namiddag zijn we naar het Sea aquarium geweest bij het therapiecentrum. Het was er (wellicht door het weekend) heel erg rustig. We konden dus rustig rondlopen. Tja en dan is de oude “stamkroeg” niet ver meer. We zijn neergeploft bij Hemmingway en hebben daar heerlijk gegeten.

 

En Mees, Mees is ons feestvarken. Hij laat alles maar over zich heenkomen en heeft erg veel lol. Hij neemt het leven zoals het komt. Ik word geregeld geraakt door zijn puurheid. Hij speelt nooit toneel. Wat je ziet is wat je krijgt. Mees heeft Hanneke in zijn hart gesloten, jaren terug al trouwens, maar dat wordt nu zo zichtbaar, nu we zo samen zijn! Zo lief en puur!

Dat Anne deze keer niet mee ging was best jammer. Het is zo vertrouwd met haar, maar hANNEke (what’s in a name 😉) is een zeer goeie vervangster. Het is, zeker in deze carona-chaos, fijn dat ze mee is! Met haar rust, humor en zorgzaamheid en Mees het feestvarken, kan het alleen maar een fijn samenzijn zijn hier!

Ik ga slapen… ik val om! Dank weer voor alle lieve berichtjes! Heel fijn! Pas goed op julliezelf!