Berichtje van Anne

Lieve allemaal, maar vooral lieve Louise, Bert, Liam, Roos en Mees,

Toch ook nog even een klein berichtje van mij, voordat we weer richting Nederland vertrekken. Het zit er bijna op, deze prachtige reis op een al net zo mooi eiland. Wat zijn die twee weken snel gegaan. We hebben hier al zo lang naar uitgegekeken.. En nu staan we op het punt om de laatste spullen in de koffers te pakken, nog één keer te ontbijten met uitzicht op de palmbomen en een laatste rondje over het strand te lopen..
Maar wat was het fijn en wat heb ik genoten! Van het eiland, de therapie, maar ook vooral van jullie, jullie als gezin. Zo liefdevol. Ik heb me echt thuis gevoeld bij en dóór jullie. Geen moment heb ik het idee gehad dat ik hier was om te ‘werken’ (ook al is dat met Mees vaak wel nodig ;)) Ik heb het met heel, heel veel plezier gedaan!! Dankjulliewel voor alles. Jullie zijn geweldig, alle 5!!

Een hele dikke knuffel,
Anne