Berichtje van Anne

Lieve allemaal,

Ik heb me niet met het bloggen bemoeid de afgelopen twee weken, want Louise kan dat als de beste.. Ik was er zelf bij, maar toch las ik ook elke avond met heel veel plezier de verhalen.
Toch wil ik nog een klein berichtje achterlaten om Louise, Roos en Mees te bedanken! Want wat is de tijd omgevlogen, ik zie ons nog zo in het vliegtuig stappen. En nu staan de koffers alweer bijna klaar, morgen vliegen we naar huis..
Jullie hebben allemaal kunnen lezen hoeveel we meegemaakt hebben, dat we heel veel gelachen hebben en soms ook een beetje gehuild (hè Louise…) En ik kan alleen maar zeggen hoe blij en dankbaar ik ben dat ik hier (weer) bij mocht zijn. Ik heb geleerd, genoten en ben een hele waardevolle ervaring rijker.  Met héél veel liefde heb ik samen met jullie voor Mees gezorgd. En Louise, ik hoop dat je wat hebt kunnen opladen.. 2 uur per dag tijd voor jezelf.. Net niet helemaal gelukt, ha ha, maar zo knap hoe je dit allemaal doet!! Dank jullie wel lieve Louise, Roos en Mees! Voor jullie vertrouwen en de fijne weken!

En lieve allemaal in Nederland; tot snel!

Liefs,
Anne