Rondje Curaçao

Het was voor iedereen vroeg vanochtend (vanacht.. voor Mees en mama) Mees had nog geen therapie vandaag, dus we konden rustig bijkomen van de lange reis. Boekje lezen, zwemmen, het resort verkennen.. We zitten in een prachtige omgeving. Tussen de palmbomen, het echte vakantiegevoel. Vlakbij het appartement zit een klein strandje met helderblauw water, zo mooi! We hebben vanaf daar zelfs de eerste dolfijnen al gespot.

‘S middags zijn we erop uit gegaan. Met twee quads en een buggy zijn we samen met een gids langs een paar van de mooiste plekjes van Curaçao gereden. We reden door de bergen, hebben struisvogels gezien, zijn grotten in geweest en hebben met kleren aan in de zee gezwommen (de foto’s komen nog!) Zo’n mooie tocht.. En ook Mees heeft genoten! Al merkten we ook dat hij moe was, maar hij hield zich erg goed!

Terug in het appartement snel douchen, want we waren allemaal bruin van het stoffige zand. Helemaal fris dook Mees in bed, nouja.. mijn bed (van Anne). Het duurde niet lang of hij was vertrokken. Dus ik denk dat ik in zijn bedtent slaap vanacht… 😉

Morgen gaat het dan echt beginnen.. Mees heeft zijn eerste therapie. Vanaf dan elke maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 15.00 uur. Spannend! We houden jullie op de hoogte..